Esittely

Moikka!

Blogin ulkoasun päivityksen myötä ajattelin tehdä myös pienen esittelyn blogista ja kirjoittajasta.

Aloitin leivontablogin kirjoittamisen keväällä 2016. Pidemmän aikaa olin jo ehtinyt asiaa miettiä ja hetki tuntui sopivalta.

Blogissa leivotaan oman perheen ja ystävien iloksi suolaisia ja makeita herkkuja. Sesonkien mukaiset tuotteet ja aiheet näkyvät resepteissä ja kuvissa. Vastapainoksi sokerille ja jauhoille, keskityn myös välillä terveellisempään ja gluteenittomaan leivontaan. Nämä aihealueen reseptit löytyvät helposti tunnistelistasta blogin oikeasta reunasta.

Olen ammatiltani ravintolaesimies ja ravintoa-alalla olen työskennellyt koko työurani. En tiedä onko se ammattini tuomaa vai olenko siksi ammatissani, mutta rakastan ruokaa, hyvää ruokaa, hyviä juomia, leivonnaisia, herkkuja, oikeastaan kaikkea mitä suuhuni laitan. Hyvä ruoka on minulle nautinto, mutta maun lisäksi myös visuaalisuus on tärkeää.

Perheeseeni kuuluvat kolme lastani, mieheni ja hänen lapsensa. Asumme Nurmijärvellä. Arjen pyörittämisen lomassa hetki omaa aikaa, leivonta-aikaa tapahtuu usein päikkäreiden aikana ja tekstiä tuotetaan kun keritään. Reseptit ovat tämän vuoksi helppoja, nopeita ja lapsillekin maistuvia.


Tiina