Nokkakolmonen tälle vuodelle!

12/31/2016


Näin vuoden viimeisenä päivänä ajattelin kirjoittaa hieman tästä kuluneesta vuodesta ja vähän tulevastakin.

Tämän vuoden aloitti lapsemme syntymä. Ihana pieni sinisilmäinen tyttö, jonka ensimmäistä syntymäpäivää juhlimme huomenna. Vuosi on mennyt nopeasti, enkä oikein halua käsittää, että tuhisevasta vauvasta on kasvanut jo kävelevä taapero.

Kun vauva-arki alkoi muutolla uuteen kotiin, päätin jossain siinä muuttolaatikoiden keskellä perustaa blogin. Juuri tämän mitä nyt luet. Olen miettinyt aloitinko blogin kirjoittamisen juuri silloin siksi, että

a) saisin syödä paljon herkkuja
b) elin jossain synnytyksen jälkeisessä energiapuuskassa vai
c) korvasin sillä työmyyrä-minän

Oli vaihtoehto mikä tahansa tai luultavasti nuo kaikki, olen iloinen että päätin näin. Vuosi on opettanut minulle paljon. Vaikka pelkästään kakkujen teko sujuu paremmin kuin ennen, olen saanut myös itsevarmuutta tekemiseen.
Valokuvaaminen on vienyt sydämeni ja olenkin unohtanut kertoa, että joulupukki toi minulle uuden todella hyvän kameran, joten parempia kuvia on odotettavissa (kunhan ensin harjoittelen).
Blogin ylläpitäminen on vaatinut enemmän työtä kuin oikeastaan ajattelinkaan. Kaikki ne lukuisat illat kun koti on hiljentynyt, olen istunut koneella ja pähkäillyt hakukoneoptimoinnin ja koodaamisen saloja.
Puolen vuoden ahkeran sisällöntuottamisen jälkeen blogiini alkoi eksyä lukijoita myös muualta kuin ystävä- ja perhepiiristäni; Google löysi minut. Kävijämäärien kasvu palkitsee, se tuntuu hyvälle.

Ensi vuonna aloitan työt. Siis ihan oikeat työt. Herään aamulla, vien lapsen päivähoitoon ja menen töihin. Se tuntuu oudolta, mutta samalla odotan innolla mitä uusia juttuja vuosi tuo tullessaan.
Kun on saanut pitkästä aikaa olla kotona, on ollut aikaa rauhassa miettiä mitä haluaa tehdä ja sitä kohti ollaan menossa.

Vaikka ensi vuonna työt vievät aikaa bloggaamiselta, en kuitenkaan laita lappua luukulle. Tästä on tullut minulle tärkeä harrastus ja tulee olemaan jatkossakin. Tahti saattaa hidastua, mutta sisältö on sitäkin parempaa:)

Kiitos teille kaikille blogin lukijoille. Toivotan oikein loistavaa vuodenvaihdetta ja vuotta 2017!

Tiina


Katso myös nämä

0 kommenttia