Voihan pipari!

11/18/2016


Eräänä päivänä harjoittelin pikeerillä koristelua tulevaa piparkakkutalo-projektia varten. Sehän ei ollutkaan ihan niin helppoa kuin olin kuvitellut! Kädet täristen koitin piirtää pipareille kauniita koukeroita. Pikkutarkkaa ei tullut, ainoastaan pienet pisteet onnistuivat.

Syy selvisikin myöhemmin tutustuttuani tarkemmin tähän aiheeseen; pikeeri oli liian löysää ja resepti jonka mukaan tein olikin tarkoitettu suurempiin osioihin, ns. täyttämiseen.
Löysin aivan todella hyvät kuvalliset ohjeet Herkkuhovi-blogista. Tätä ohjetta kokeilen seuraavaksi, kokeile sinäkin ja katso samalla myös Herkkuhovin upeat kuvat keksigalleriasta, vau!

Tässä alla olevassa kuvassa on kuitenkin kiva idea pipareiden koristeluun. Täytin tällä löysemmällä pikeerillä valmiit piparit ja laitoin muutaman tipan geeliväriä pinnalle. Pyörittelin cocktailtikulla väriä, niin että pinnasta tuli marmorisen näköinen.
Samana päivänä osui silmään Myllyn Parhaan Piparinleivonnan Suomen Mestaruus kilpailu, johon sen kummempia ajattelematta ilmoitin kuvani näistä "Pinkeistä pipareista". Hihhih, katsotaan saadaanko finaalipaikka tällaiselle aloittelijalle. Käykää äänestämässä, siellä arvotaan palkintojakin :)

Katso myös nämä

0 kommenttia