Kurpitsaletut

10/05/2016


Viikonloppuna lounaaksi valmistui kauniin keltaiset myskikurpitsaletut. Jo pidemmän aikaa olen harrastanut kasvisten ujutusta ruokiin nirsojen iloksi. Kurpitsa on itsessään jo melko makeaa, että en ole varma olisiko nämä menneet ennemmin välipalana, kuin lounaalla. Puolukkahillon kanssa tuntuivat maistuvan. Ja ihan kivaa vaihtelua pinaatti- tai porkkanaletuille. Ohjeesta tulee noin 10 lettua.

1 myskikurpitsa (n.1 kg)
5 dl maitoa
3 kananmunaa
4 dl vehnäjauhoja
1/2 dl öljyä
1 tl suolaa

Poista kurpitsasta kuoret ja siemenet. Pilko pieniksi paloiksi, keitä pehmeäksi ja soseuta. Mittaa maito kulhoon ja vatkaa kananmunat joukkoon. Lisää vehnäjauhot, suola, öljy ja kurpitsasose. Paista letut öljytyllä pannulla. 



Katso myös nämä

0 kommenttia