Kukkakaalipizza

10/16/2016




Täällä ruokaremontti jatkuu. Viikonloppuna pidin herkkupäivän, ensimmäisen kahteen viikkoon. Karkkia ja pizzaa, tai no muu perhe söi ihan tavallista pizzaa, itselleni tein kukkakaalipohjaisen version. Kukkakaalipizzapohja on gluteeniton ja vähähiilihydraattinen. Täytteissä voi sitten pelata, kuinka rasvaisen pizzasta tekee.
Suhtauduin aluksi tähän kukkakaalipizza villitykseen vähän epäilevästi, mutta voi kuulkaas kuinka hyvää tämä oli, suosittelen kokeilemaan! Tästä ohjeesta tulee yksi pieni pizza.

1/2 kukkakaalia
1 kananmuna
1 dl juustoraastetta
(suolaa)

Leikkaa kukkakaali pienen pieniksi muruiksi joko veitsellä tai tehosekoittimessa. Paista pienessä määrässä öljyä, noin viisi minuuttia, kunnes kukkakaalit alkavat ruskistua. Sekoita murun joukkoon kananmuna ja juustoraaste. Suola ei ole välttämätön, juustoraasteesta tulee jo jonkin verran ja täytteestä loput.
Muotoile leivinpaperille noin 1 cm paksuinen pizzapohja ja paista 200 astetta noin 30 min.
Täytä pizza haluamillasi täytteillä ja jatka paistamista vielä 10 minuuttia.


Katso myös nämä

0 kommenttia