Halloweenin hurrrjat Omar-cupcaket

10/21/2016


Böö! Halloween on kohta ovella! Hurjan hauskoja leivonnaisia ja koristeluideoita on saanut selailla jo muutaman viikon blogeista ja instagramista. Vuosi vuodelta Halloweeniin panostetaan enemmän, etenkin kaupallisesti. Meillä Halloweenia on vietetty jo pidemmän aikaa ystäväperheen järjestämien Halloween juhlien muodossa. Lapset ja aikuisetkin pukeutuvat teemaan kuuluviin asusteisiin, leikitään fikkaripiiloa, syödään hämähäkki-muffinsseja ja juodaan vihreää myrkkyboolia.

Näissä cupcakeissa on käytetty kolmea erilaista koristelua Halloween juhlien teemaan; hämähäkinseitti, haamu ja silmä. Yllärinä sisältä löytyy Omar sydän.
Hämähäkinseitti-cupcake päällystetään kuorrutteella ja lakukastikkeesta pursotetaan spiraali keskeltä alkaen. Hammastikulla vedetään keskeltä reunoille, jolloin saadaan seittikuvio.
Silmämunat (merkkinä Trolli) löytyi valmiina kaupasta ja kuorruttamisen jälkeen silmä upotetaan cupcaken keskelle. Haamu-cupcaken kuorrutin ohuelti, jonka jälkeen pursotin isoreikäisellä pursotinpussilla haamun keskelle. Haamulle laitettiin silmät lakupaloista.cupcaket (n.12 kpl)
2 kananmunaa
2 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
100 g voita
Omar konvehteja

Sulata voi. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita leivinjauho jauhoihin ja lisää vaahtoon. Lisää lopuksi sula voi ja sekoita tasaiseksi. Jaa taikina muffinivuokiin ja asettele keskelle kaksi omar konvehtia. Paista 200 astetta 15 min.

kuorrute
2 dl vispikermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1/2 dl tomusokeria
3 rkl vaniljakreemijauhetta

Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi.


Miten teillä vietetään Halloweenia? Onko karkki tai kepponen kierroks tullut jo teidän perheen perinteiksi?


Katso myös nämä

0 kommenttia