Mustikkatuorepuuro

8/15/2016


Koko viikonloppu tuli syötyä hyvin tai siis hyvin paljon. Pizzaa, hamppareita, sipsiä, karkkia ja olo on sen mukainen. Tein aamulla kulhollisen terveyttä ja päätinkin (taas kerran ja aina maanantaina) josko sitä ruokavaliota saisi vähän kevyempään suuntaan. 
Tässä on  nopea ja helppo aamu-, väli- tai iltapala töihin palaajille ja pikku koululaisille. Tuorepuuron voi tehdä edellisenä iltana tekeytymään jääkaappiin, niin kiireisinä aamuina on heti valmista syötävää. Ohjeesta tulee kaksi isoa tai neljä pientä annosta.

2 dl kaurahiutaleita
2 dl mustikoita
1 prk maitorahkaa
1 dl maitoa 
1/2 dl rouhittuja pähkinöitä
2 rkl pellavansiemeniä
2 rkl hunajaa

Sekoita kaikki ainekset keskenään. Laita jääkaappiin tekeytymään vähintään tunniksi.



Katso myös nämä

0 kommenttia