Kauralastut

6/08/2016



Jotain hyvää teki taas mieli, ylläri! Tätä menoa rantakuntoon on piiiitkä matka. 
Edellisistä kauralastuista on ainakin 15 vuotta aikaa ja nämä maistuivat edelleenkin mummolalta. Kaapista löytyivät kaikki ainekset ja reseptin nappasin Kaneli & Sokeri lehdestä.

75 g voita
2 dl kaurahiutaleita 
1½ dl sokeria
1 rkl leivinjauhetta
1 kananmuna

Sulata voi ja anna hetken jäähtyä.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisula ja kananmuna joukkoon.
Nostele taikinasta pieniä nokareita uunipellille. Kauralastut leviävät uunissa, joten jätä ympärille reilusti tilaa.

Paista 175 astetta noin 8-10 min.





Katso myös nämä

2 kommenttia

  1. Ihan täydellisen ohuita nämä kauralastut, nam! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En edes muistanut koko kauralastujen olemassa oloa, ennen kuin näin kaneli&sokeri lehdessä jutun. Valmistuvat niin nopeasti ja näitä aineksia on aina kaapissa, herkkua!

      Poista