Uusi blogi!

4/22/2016


Ajattelin tähän alkuun kertoa hieman itsestäni ja uudesta blogistani.

Olen 33 vuotias nainen Nurmijärveltä. Tällä hetkellä olen hoitovapaalla kotona neljäkuisen vauvan kanssa. Kotonamme häärää myös ekaluokkalainen, eskarilainen, mieheni sekä joka toinen viikonloppu hänen lapsensa. Vilinää ja ääntä siis riittää!

Innostukseni ruoanlaittoon on tarttunut ravintola-alalle ajautumisen myötä. En varsinaisesti häärää keittiön puolella töissä ollessani, vaan olen pikemminkin asiantuntijan roolissa. Tietoa siis piisaa, mutta ideat, into ja toteutus jäävät sitten kotikeittiöön ja pikkusuiden maisteltaviksi.
Lasten synttäri- ja ristiäiskakkuja vääntäessä on oppinut taiteilemaan milloin frozen-, perhos- ja ninjagokakkuja ja taipumaan vuodesta toiseen erilaisiin toiveisiin tarjoilujen suhteen.
Itse oppimalla siis.
Kliseisesti haaveilen monen muun kotiäidin tavoin pitkään kotona olemisesta, leipomisesta ja sillä itsensä elättämisestä. Noh, nämä ovat haaveita ja niitä täytyy olla. Todellisuus iskee taas vuodenvaihteessa kun työt kutsuvat.

Sitten blogiin. Miksi blogi? Olen hurahtanut täysin erilaisiin leivonta- ja ruoka-aiheisiin blogeihin ja niiden parissa menee huomaamatta muutamakin tunti illassa. Tuntuu kivalta ajatukselta jakaa omia ideoita ja kuvia muille. Toteutus sitten onkin ihan oma asiansa, en nimittäin ole mikään tekniikan taituri. Oma blogi tuki olisi kiva, mutta tekemällähän sitä oppii. Valokuvausta olen kevään mittaan harjoitellut pikkuveljeni vanhalla järjestelmäkameralla ja kuvat blogiin otan itse.  

Blogini olen ajatellut sisältävän niin suolaisia, kuin makeitakin leivonnaisia, sekä vastapainoksi terveellisiäkin herkkuja. Arkilounaatkin saattavat vilahtaa kuvissa ja resepteissä. Kädenjälki näkyy ja kömmähdyksiäkin tulee, se on varma kun toisella kädellä hämmentää ja toisella tekee jo muuta.

Nimi blogille valikoitui helposti. Tiedättehän ne ihanat, värikkäät pitkulaiset, pyöreät, tähden- ja sydämenmalliset ja erilaiset kauniit helmet tuhansissa eri väreissä, nimittäin nonparellit. Ihanat nonparellit, joilla voi koristella leivonnaisen kuin leivonnaisen. No niistä ja vähän omaa mukaan niin syntyi Namparelli.

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan blogiani.

Herkkuterkuin Tiina

Katso myös nämä

0 kommenttia